Promenad i mörkret

Kom hem vid 18.30 idag så var mörkt innan jag var hemma. Inte så jättemotiverande att gå ut och skritta då kan jag inte påstå... Men efterom det redan var kolsvart när jag kom hem väntade jag med att gå ut och gå med Prego till 20.30.
Blev iaf en liten promenad i mörkret och jag utrustade prego med reflexer (grimma och täcke) och mig själv med ett ländtäcke som en kape X) Funkar lika bra som reflexväst!


Lika bissy som vanligt, hehe. Men nu är det lov och jag har inga planer än. ;)Förutom att jag förhoppningsvis ska till Becca på söndag. :)

Igång igen!

Har inte bloggat eftersom Prego har varit skadad. Han skadade sig i hagen och fick knäledsinflamation.
Men nu är han under igångsättning igen och det känns verkligen hur bra som helst! Ska skritta veckan ut och sedan får vi börja trava i 5min intervaller och i mitten av november ska vi på ÅB. Efter det får vi börja träna igen!
Vi är som sagt ute och skrittar men tänkte börja blogga lite smått igen. Har ganska långa skoldagar så det är för det mesta kolsvart när jag kommer hem (ca 18,30) så blir lite kort med tid på vardagarna, men det kommer nog bli bra. :)

På skrittur förra veckan någon gång. Det är synd att inte alla dagar är så fina som den dagen...
Men med gummistövlar går allt!