Mowitz <3

Va i ridhuset igår igen med Mowitz och det gick jättebra då med! :) <3

Först red jag fram lite osså och sen kom Pernilla och Eric, Emma och Emelie och då va jag ju tvungen att titta lite på Eric! :D Han va fyraåring och till salu! ;) hihi! Vi hade plockat fram lite bommar osså och då va ju Pernilla tvungen att hoppa lite oxå. ;) Så vi fick se första gången han hoppade! (under ryttare) :D Han va verkligen jätteduktig. :D Mamma filmade så lägger upp film på det snart. ;)

Så det blev lite paus för mig och Mowitz men sen kom vi igång igen. Han va lite jobbig igår, lite stark osså men tror ändå han va mjukare än sist. Gjorde ungefär samma som föra gången, flytta rumpan, trava och fatta galopp på volt, böja igenom, kontraställa osv. :) Efter lite till framrigning va han jättefin :) Som ni ser här nedan. ;) Men han blev lite trött på dressyrfilmen som ni kanse ser. ;)
Hade tredelat eggbett på han och det funkar han jättebra på nu. :) Så det känns verkligen jättebra. Han har fått tillbaka jättemycket muskler i ryggen nu oxå. :) Det är verkligen jättebra att rida barbacka och longera, tömmköra och va ute och skritta för att bygga upp ryggmusklerna igen.

Här är två filmklipp, ett när vi jobbar trav-galopp och ett på ett litet hopp! :D <33

bloglovin

Kommentarer
Postat av: alexandra

Vad fin han ser ut!! :D Och han såg ändå ganska glad ut när han hoppade oxå ;o

2011-01-30 @ 23:05:29
URL: http://alexisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback