tävling i brämhult

Idag har vi varit i Brämhult och josse har tävlat Mozart LC, LB. Gick helt OK. I LCn lyssnade han inte på ytterskänkeln och han drog sej till utgången ist, så det blev en olydnad, i grunden.

I LBn såg det jättebra ut! Men när hon skulle svänga upp mot först hindret i omhoppn. stog det två gubbar mitt ivägen!! :O Josse skrek på dom men det tog en stund innan det kopplade. Tror att både Josse och Mozart blev lite ofokuserade och fick ett stopp på hindret efter. Skittråkigt!
Men hon fick hoppa omhoppningen igen (dom gick och pratade med domaren) men dom var lite, ja vad ska man säga, inte förberädda riktigt så det blev ett stopp där med, men men. Så det var skittråkigt! Hade dom inte stått ivägen från första början hade dom säkert blivit placerade! :( Jaja, Josse fick hederspris iaf x) en liten rosa-lila pappegojja xD Jättesöt ;)

Bild kommer sen om jag fick någon bra ;) det var förresten en fotograf där som tog skitfina bilder på Josse! Vi håller på att bestäma oss för vilken vi vill ha bara ;)

Kiropraktorn kom hem till oss och behandlade Mowitz. Men det var som tur var inga stora grejer, så det blir tävling på tisdag :) Imorron får Josse tömma han ;)
bloglovin

Kommentarer
Postat av: Rosanna Zimdahl

2010-05-23 @ 22:01:10
URL: http://hastdiggaren.blogg.se/
Postat av: Rosanna Zimdahl

TAACK!:D om tre veckor!:)

2010-05-23 @ 22:01:38
URL: http://hastdiggaren.blogg.se/
Postat av: Rosanna Zimdahl

sv: tack! 105:)

gör det!

2010-05-23 @ 22:10:41
URL: http://hastdiggaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback