Lill-Sill

Här är min lilla katt <33 Lill-Sill heter hon och är hur söt som helst! :D



         
bloglovin

Kommentarer
Postat av: Matilda

Ne Gud så söt!

jag håller så med dig söt som helst =D

2010-06-10 @ 06:51:28
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: LOUISE SJÖGREN - Reiningryttare som satsar mot eliten!

sv: Ser du inte på bilderna jag fotat??? Det åker inte upp i gommen och kan inte göra för man kan inte ta i dom såpass mycket för curb strapen tar emot!!! Och man rider oftast på långa tyglar, så det blir typ likadant för en häst som rids på pelham men korta tyglar hela tiden. Hade jag valt så hade jag hellre haf en tungt skönt bett i munnen som ingen tar i istället för ett pelham som någon sitter och drar i hela tiden! Och vi menar fortfarande inte att ett correction är som ett pelham, men ett pelham för ER är som ett correction för OSS! Vad är det du inte fattar? Jag hade aldrig ridit på ett sånt bett om det skulle åkt upp i gommen och skadat hästen. Men om inte hästen reagerar på att man tar i tyglarna litegrann så kan ju inte bettet vara så jättefarligt, då hade ju hästen hållt på att gapa osv. Eftersom ni har ett "segare" bett så måste ni ta mer och det sliter mer på hästens mun. Har varit på flera föreläsningar om bett och hur kul kan det vara för en häst att ha ett delat som nyper? Cissi har ridit lite på tränsbett ett tag och för första gången sen hon köpte salsa har han fått lite skav i mungiporna. Jag rider Dulcy på tränsbett och har inget emot det, men kan du fatta att mina bett inte åker upp i gommen? Trodde du va klok nog att fatta att jag inte vill skada mina hästar. Visst finns det bett med stor port som kan åka upp i gommen, men jag använder inte sånt, och inte de som tävlar heller för man får inte ha det! Efter varje reiningritt får man tränsa av också kollar någon (i Bökeberg: Rick Lemay) om bettet och utrustningen är godkänt! Blir faktiskt lite besviken, trodde inte att du tyckte att jag skadade mina hästar. Men Wilma trivs bättre med att gå "fritt från tag i munnen" än att gå med ett tränsbett som man håller på med hela tiden!

2010-06-10 @ 10:32:38
URL: http://westernlollo.blogg.se/
Postat av: LOUISE SJÖGREN - Reiningryttare som satsar mot eliten!

sv: hmm? Du kan ju inte påstå att mina bett skadar mina hästar iaf. hmm? Snäll hand? http://www.youtube.com/watch?v=pzNswbx8u6k

Stångbettet som hon går bäst på är mitt correction. Och det går inte upp i gommen, isf. skulle jag inte använt det! Jag vill inte skada mina hästar!!!!

2010-06-10 @ 14:38:23
URL: http://westernlollo.blogg.se/
Postat av: LOUISE SJÖGREN - Reiningryttare som satsar mot eliten!

sv: ok :) Söt misse <33 :)

2010-06-10 @ 20:01:44
URL: http://westernlollo.blogg.se/
Postat av: Rosanna Zimdahl

sv uush!:(

2010-06-10 @ 22:24:12
URL: http://hastdiggaren.blogg.se/
Postat av: Kristin - Westernbloggen

söt kittycat!!

2010-06-11 @ 23:21:01
URL: http://westernbloggen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback