30+!

Idag har det varit +30°!! Skitvarm med andra ord! x) Så nu på em har jag inte gjort ett piss! ;) Men på morronen åkte vi till HC igen :) va jättekul att titta på ranch trailen, skulle passa Mowitz jättebra :) Verkede inte så svårt heller ;) först skulle man kasta lasso på en låtsasko, verkade inte som att det va så viktigt om man träffade, bara att man kastade bra ;) sen skulle man galoppera långsidan, bryta av till skritt, rygga till en grind, öppna grinden in till en fålla med små tjurar, sen skulle dom öppna en till grind och gå över en vattenmatta med vatten. Det va jättemånga hästar som tyckte det va superläskigt xD hehe! Sen skulle man galoppera upp för en backe, ringa i en klocka och sen rida ner igen. Det sista va att man skulle dra en pinne efter sej i slalom. Tyckte att det inte verkade så svårt! Det skulle ju Mowitz klara lätt! Men han är ju lite rädd för kor, men det va en gubbe där inne som passade dom lite ;)

Nu är jag och josse barnvakt åt lillebror :) Så det blev ingen ridning idag, men Mozart skulle änd ta det lugnt nu i helgen hade jag tänkt så det blir tömmkörning imorron kväll ist ;)

Josse, Melvin och Albin grävde ner mej i sandlådan oxå! HAHA! Hela jag va borta :) lägger upp bilder på det imorron, nu tittar vi på Shrek! ;)
bloglovin

Kommentarer
Postat av: FRIDA VIKTORSSON - racesafe till salu

pucko, eeeeh trail liksom jävla fjant. Men du ang. inlägget nedanför så red dem inte fram

2010-07-04 @ 17:19:37
URL: http://fridaviktorsson.blogg.se/
Postat av: Rosanna Zimdahl

sv de e sluut nu:)

2010-07-04 @ 22:06:45
URL: http://hastdiggaren.blogg.se/
Postat av: loisa

sv: hahaha ja, men det var den ända tömkörningsbild jag hade på honom ;$

2010-07-04 @ 23:14:42
URL: http://ponnyryttares.blogg.se/
Postat av: julia

fin blogg :)

2010-07-04 @ 23:16:57
URL: http://juliaamandahorvath.blogg.se/
Postat av: Emma

Ha en fortsatt trevlig kväll

2010-07-07 @ 22:44:24
URL: http://emmagynning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback