Mozart *2

Har inte suttit vid datan på två dagar så här kommer vad Mozart har gjort ;D

Tisdag Åkte till ridhuset och red dressyr/markarbete. I början satte jag han ltie för kort så han kom inte upp med ryggen och jobbade inte alls bra. Men när jag bestämde mej för att rida ordentligt (hehe.. ;) ) så gick det superbra! Han jobbade på jättebra och hade fina och runda gångarter. Sen hoppade vi "huset" och det gjorde han ganant. Det enda som han missade på var att när vi hoppade skorstenen landade han i vänstergalopp några gånger, vi skulle till höger, men gjorde om det nån gång och då landade han i rätt. :) Är supernöjd med han!

Onsdag Red ut en sväng med Houdini och Lena i skogen. Vi tog det lite lugnt men i galoppen ville Mozart gå om Houdini hela tiden 8han skulle gå sist så att Houdini skulle vara lugn) Så det va lite jobbigt, men men lite byten och serpentiner kom han under sej och jobbade fint, även fast det blev lite dragkamp i början. :/

Idag åker vi till Gark igen och hoppar. Ska tävla på söndag (nästan helt säkert) så vi ska väl öva lite väger osså tror jag, har inte bestämt mej än! ;)

Huset är förresten en väldigt bra övning om man vill öva vägar osså!

bloglovin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback