Klubbhoppning på hemmaplan

Idag har vi varit och hoppat 70-80 på GARK. :) Prego skötte sig hela dagen och var duktig. Det var jätteroligt för det var många som sa att han var fin! :D Blir lika glad varje gång och det är jättekul att det är så många som tycker att han är fin. :) Tack alla ni som säger att han är fin om ni tycker det! :D Blir som sagt jätteglad och det värmer verkligen!
70cm - 4fel
Framhoppningen gick jättebra och han hoppade jättefint. Var lite spänd på framridningen men det var många hästar och läskiga vattenpölar överallt. ;) haha + att bebis inte är så stor än så det är förståligt. <3 När vi gick in på banan blev han lite spänd igen och gick runt och tittade lite.
Vi hälsade på ett vågplank och en liten låda.
Första hindret var en vanlig oxer med GARK-infångarna och det var tydligen jätteläskigt! Han stannade nästan framför det men han bestämde sig för att klättra över det. Lille plutten! Blev plockepinn av alltsammans så där kom våran rivning. Resten av banan gick jättebra men han kollade lite på vågplanket, det var bredvid vattengraven och det var som en vattenpöl där vi brukar ha vattenmattan så det var lite läskigt, man han hoppade det och var jätteduktig. :) Så är nöjd med rundan. Han tyckte att GARK-infångarna var jätteläskiga men han hoppade det i alla fall! :D Jätteduktigt av honom tycker jag!

80cm - 0fel
Red inte fram så mycket till denna klassen. Travade fram honom och tog någon galopp, men skrittade mest. ;)
Hoppade fram på cavalettin och sedan tog jag et språng på räcket när det var litet och sedan på 80cm. Hoppade oxern en gång på 80 och vi tyckte nog båda två att det var väldigt lågt. x) Haha! Jag trodde typ att det var 60 eller nåt. ;) Jaja, vi kommer upp mera efter vilan. ;)
Han var fortfarande lite spänd och tvekade lite mot första igen men jag drev på han lite och då hoppade han jättefint. :) Resten av rundan gick jättebra, han var i 7an ganska ordentligt men den låg kvar. ;)
Så han har varit jätteduktig idag! Var en ganska klurig bana och det var bara 17 av 64 starter som nollade! Men sedan var det ju Jens Fredricson som hade byggt den oxå. ;) JO! Vi har hoppat trippelbarr för första gången idag också :) utan problem såklart ;)

Fick inte med oss någonting att filma eller ta kort med :( men lägger upp en fin liten banskiss på banan. ;)

blir en gammal bild medan jag fikar och tills skissen kommer upp. ;)
bloglovin

Kommentarer
Postat av: Emma

Grattis! Tror ni kommer bli farliga i framtiden :)

2011-06-19 @ 15:57:26
URL: http://onelovetwolives.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback