Fredag

Idag är det Fredag :D ... och jag har ... Ja, vet inte riktigt :S men jag har i alla fall tömkört Houdini. :) Han var ganska duktig, men han har svårt för vänstergaloppen så det ska vi jobba mycket på. :) Men jag tror att det blir bra till slut. ;)

Spolade av honom efter också och han var jätteduktig. Lite tveksam i början och kickade lite när jag spolade han i skapet men det slutade han med och då var han jätteduktig spolade han på huvudet oxå. x) hihi! Han blev lite förvånad men stod fortfarande stilla. :)
Roligt att han rullade sig jättelänge precis när jag släppte ut han oxå. :P Jaja, sådant är livet.. Imorgon tror jag att Melvin ska rida han, annars gör jag något med H. Hade tänkt att han skulle komma i lite bättre form nu!

Jo! Dom gick ute i natt också! :D Jätteskönt, typ första gången sedan vi tömde boxarna så det var trevligt. :) Vill ju inte att dom ska vara ute när det är massa knott och skit. :P


bloglovin

Kommentarer
Postat av: Minette

Fin blogg. :) Gillar headern!

2011-07-01 @ 18:51:51
URL: http://surfryttarna.blogg.se/
Postat av: Sofie - it's me that geek

Åhh, blev helt sugen på att tömköra nu :-)

2011-07-02 @ 10:38:16
URL: http://thatgeek.blogg.se/
Postat av: juloa

Hej! niice blogg du har! Nu har du chans och bli veckans blogg! www.teamje.devote.se ! Vem vet. du kan bli den lyckliga! Hoppas du vill va med!

2011-07-02 @ 18:19:01
URL: http://http://teamje.devote.se/
Postat av: Emma

Vad fin bilden var! Har du gjort något med den eller är den så? Riktigt fin iaf :)

2011-07-04 @ 01:35:56
URL: http://onelovetwolives.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback