Bommar

Utrustning:
tredelat m  bettplattor, pullarnosgrimma

sadel, magplatta, hoppschabrak.

Red först ut en sväng i skogen och red fram P ordentligt. Han var pigg och stark i galoppen. Delvis för att vi red hemifrån med Houdini men dom svängde av till paddocken så han var lite väl fjantig. ;) Gick att joba honom i alla fall så det var ju bra. ;)

Sedan gick även vi in i paddocken och jobbade lite över bommar. Föstar gången sedan sommarvilan. :) Så det var kul, lite väl kul tyckte Prego men han skötte sig i alla fall någorlunda. Travade över lite travbommar och en vit planka om vi red över i både trav och galopp utan några problem, vi ville bara kolla så att han inte hade glömt bort att man kan gå emellan hinderstöden och det hade han inte.
Red över lite galoppbommar också och det gick bra. Lite väl snabbt ibland men han löste det fint. :)

När vi travade av hade hanm lugnat sig lite och jobbade jätefint. :) Passade faktiskt på att trava över lite till bommar. Vi kom in väldigt lugnt och samlat och han var duktig och längde sig själv över bommarna. :) Ena gången gick det lite sämre, vi kom in likadant men utan energi. Helt mitt fel men P verkade inte bry sig så mycket om att vi fick med oss plankan. ;)

mobil-bilder fr idag. :) bilden nedan travar jag av honom och är precis på väg att gå in på en serpentinbåge,  därför handen inte är 100. ;)Imorgon blir det markarbete/hoppning när vi kommer hem fr Vetlanda och NFSM. :) J&M hoppar bara LC, LB. Vore ju fasen om han inte kan sköta sig. ;) <3 nu har han ju varit på banan så han borde ha förstått att den inte är värre än andra banor. :) Så håll tummarna för dom! :D

bloglovin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback