Skogen och vattenpölsträning

Red ut i skogen med hela familjen idag! :) Hihi! Jag&P, Josse&M och Melvin&H. :) Sedan följde mamma och Magnus med och gick.
Melvin var hur cool som helst och travade ute i skogen helt själv! :D Jättemodig var han och skänklade på Houdini ordentligt. :) hihi! Jättegulliga var dom.

Jag red en sväng extra och galopparade lite. galopperade hela JV och sedan uppför en ganska jobbig backe. :) bra träning för lill-bebisen.
På vägen till backen var det lite vattenpölar som jag tvingade i honom i. hehe, han är lite fjantig lillhästen men det gick bra. Bara man tar fram skänklarna lite och bräddar händerna så att det blir som en inramning och morrar lite på honom går han i så sällt så. ;) Gullegrisen. <3
Imogron hade jag tänkt att han skulle vila men kanske longerar han lite lätt, vi får se. :)

Josse-kiropraktorn Zander kände igenom både H&P idag. Hon borde verkligen satsa på kiropraktiken! Hon känner exakt vart dom har små spänningar och så masserar hon och sträcker ut lite och sedan är det mycket mindre!! :o Jag är helt inpornerad! Hon, vi, kom iaf fram till att jag verkligen måste focusera på att Prego jobbar igenom hela kroppen! Han knäpper lätt av så jag måste ha mer ben på honom så at bak-kärran aktiveras. Det är delvis därför jag har lite planer på att longera han imorgon så att jag kan spänna in han lite och verkligen se hur han arbetar från marken. :) Jag spänner bara in med vanligt gummiband och med en linda bakom rumpan för att den ska häng med bättre, det är lagom inspänning tycker jag. Gillar inte alls graman och sådant skit. :S Gummibandet är bra. :)


Gick ju på bio idag oxå! Hehe, men den var bra, lite väl komplicerad för så små barn som Melvin och Albin (6 och 4 blev/blir dom iår) men jag tyckte den var bra. xD Dom oxå för den delen men jag tror inte riktigt att dom förstod vad hela filmen handlade om. ;) men men! Så länge dom tycker om den är är ju det bra. :D


bild på oss efter ridturen idag. :)
bloglovin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback