Tävlingsäsongen fortsätter bra

Blev ingen placering idag men är ganska nöjd iaf.

I LC:n är jag däremot inte nöjd! Tyckte han va tung och loj och jag fick inte ihop han... :/ Blev ett, lite oturligt, pet på fjärde hindret. Vi kom in lite långt och lågt så han fick inte med sej benen ordentligt. Lite tråkigt.

Debuterade LB idag oxå! :) Va kul och jag fick ihop han mer och fick bättre flyt. :) Men på sista hindret tog jag en lite slarvig sväng så vi kom på ett mittimellan avstånd så det blev ett stopp, tror ingan av oss va med på det så det blev lite tidsfel oxå, men är nöjd iaf. Inte supernöjd eller så, men helt OK! ;)

Så tävlingsäsongen fortsätter bra :) Ska bli kul att tävla Mowitz igen om två veckor eller nåt blir det väl! :) Sen är det en till och sen fälttävlans dax! :D Innan fälttävlanen vill jag hinnastarta LB på Mowitz och jag tror att det blir nästa tävling, bara mamma går med på det ;)

Vill säga Grattis till Josefine Forsman och MIss May som blev trea i LC:n idag! :D Och dubbelnolla i LB, vet inte om det räckte till placering, resultatlistan har inte kommit upp än.



framhoppning på Gark till LC+5 :) <3
bloglovin

Kommentarer
Postat av: mickis-hästblogg

fin blogg:)

2010-03-27 @ 21:27:26
URL: http://http//mickismickismickis.blogg.se
Postat av: Ronja

Sv; Åh tack!! :D Jag va såå nöjd med honom verkligen! :D ja, det ser precis ut som att han väntar sig att det ska kännas lite obehagligt, men han lär nog inse så småningom att det inte gör nå't ont, utan att den ligger bra :) hihi, tänk vad en sadel kan spela roll! :D

2010-03-28 @ 19:03:45
URL: http://rovardottiir.blogg.se/
Postat av: ebba

Superfin bild! :) Hoppas det blir LB nästa gång ^^

2010-03-28 @ 20:22:24
URL: http://brejjk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback