Söndagens hoppträning

Åkte till Ann och hopptränade efter CR på Gark i söndags! :D

Red fram i alla gångarter och sedan började vi med att trava över 3 bommar, mitenbommen var lite upphöjd. Tränade på att få han i ett lugnt tempo och bära sig själv. I början var det lite jobb men sedan gick han jättefint några gånger och gick jättelugnt och fint och bärde sig ordentligt.
Att tänka på:
Ställ igenom honom ordentligt före och efter bommarna så att han går kvar i samma lugna takt och inte rätar ut sig och springer iväg.

Sedan jobbade vi över två galoppbommar på volt. Gick ganska bra, men jag hade lite svårt att rama in han ordentligt. Sedan stod det ett hinder lite ivägen så det blev inte så bra väg i ena varvet. Men han skötte det jättebra och löste det även om han kom lite fel två gånger.

Sedan började vi hoppa lite. :) Började med att gå fram och titta på ett litet räcke och sedan travhoppa det två gånger eller något sådant, sedan gick vi fram till oxern, med vattentunnor under och nosade på det. Och sedan travhoppade vi det med. Gick jättebra och han hopar bättre på oxrarna än på räcken. inte så konstigt kanske men iaf. ;)

Sedan hoppade vi i galopp för första gången! :D Han va jätteduktig och hoppade jättefint. :) Överhoppade sig inte alls utan tog det lugnt och fint <3 loverboy!! :D <33





bloglovin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback