Schabrak

Blev lite sisådär med min utrustning idag. :P ...
Men tänkte i alla fall skriva om det bästa schabraken jag har använt nämligen - Mia's schabrak!

Det som jag har haft längt köpte vi för tre år sedan måste det vara nu. och det är fortfarande jättefint! :) jag tvättar mina schabrak ganska ofta. Det äldsta, ett vitt som det är broderat "Sabina Zander" på har jag visserligen bara använt på tävling men i alla fall. :) Det har hållt formen och är inte nopprigt ett dugg. :) Så om ni bara ska ha ett schabrak ska ni absolut ha ett från Mia's! :D Dom kostar c:a 450:- men det är ju billigt om man jämför med ex. Equline, dom kostar väl drygt 700:-.  Så Mia's är väldigt prisvärda. :)


Mitt nyaste Mia's schabrak. Det är som ni kanse ser rött med vit och svart kant och med JumpClubs logga på. ;)


Det är tror jag att Josse och jag delar på... Men eftrsom hon inte har schabrak på Mozart (han har ett fårskinnsschabrak) så jag har börjat använda det på tävling. :) Hittade inte någon så värst bra bild på det tyvär. :P så det fick bli denhär när P går bakom lodplan. :/


Mitt gamla fina Mia's. <3 Dock blev det något fel på broderingen så texten är lite ihoptryckt... :/ Men tycker inte det spelar så stor roll. :)

Har även ett hoppschabrak fr Equiline. köpte det begagnat, bara för att se hur dom var. :) Tycker att dom verkar bra. Mitt var dock lite nopprigt när jag köpte det men det funkar super som hemmaschabrak. :)

Det är vanligt svart med guldfläta. :)

Så, vilka schabrak använder ni?
bloglovin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback