Dagens HISS!


Helt klart lillebror Melvin!! :D
Han börjar bli så duktig och han känner att han har balans nu oxå. :) Hur kul som helst! Snart kan han följa med själv på Houdini ut i skogen, utan mamma/magnus. :)
Idag travade dom på som tusan bakom mig och Prego och Houdini försökte hela tiden tränga sig förbi. ;) Så Melvin fick kämpa på ordentligt för att han skulle hålla sig på plats. ;)
Och sedan galopperade dom tillbaka till mamma och Magnus. Hur gulligt som helst! Det är bara att hoppas att hästintresset håller i sig nu när han har börjat nollan och allt. ;)
Men dagens HISS går till lillebror. :D<3


Han "fick" ju Houdini när han fyllde tre och då tyckte mamma att han skulle ha tåkappor på stigbyglarna så att inte fötterna ska kunna åka in för långt. Det kan ju vara lite svårt för små barn att komma ihåg att trampa ner hälarna, spec när dom travar och galopperar, så då är det jättebra att sätta på ett par tåkappor. :) Så att man är säker på att fötterna inte åker för långt in och kanske fastnar.


Visst har han en fin sits?! :D Dock ser man inte tåkapporna så bra :P kanske kommer någon bättre bild på tåkapporna någon annan dag. ;)
bloglovin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback