Dålig uppdatering!

Jag vet :P Men har ju ingen häst för tillfölet dvs inget att skriva om, så det har blivit lite som det har. :P

Har fundeerat jättemycket på hästen jag provred senast. Jag tycker väldigt mycket om henne och hon är verkligen jättemysig, men jag tror att jag fortfarande har lite "fobi" för att skaffa storhäst redaan! :$ hehe!

Frågar igen! Vad tycker ni? Är det så stor skillnad på ponny och storhäst eller är det bara jag som är löjlig? ;)

bloglovin

Kommentarer
Postat av: LOUISE SJÖGREN - Reining

Du är bara löjlig!! :D

2010-10-24 @ 20:33:01
URL: http://westernlollo.blogg.se/
Postat av: Victoria Arvidsson

Du kanske tvekar för att det inte känns helt 100rätt? hästen ser trevlig ut, men den påminner mycket om den jag hade. Jag älskade min över allt annat, men med facit i hand efteråt så inser jag att det var ett större kliv från ponny till häst än vad jag från början trott, och önskar att jag hade köpt en som gått högre och lugnare (självklart inte slö) häst från början som hade hjälpt mig runt på storhästtävlingarna även fast jag hade varit en ganska rutinerad ponnyryttare. Jag tror att den där fobin för storhäst försvinner om du verkligen hittar rätt häst :) I Holland fick jag verkligen en aha upplevelse, jag hade då bara tävlat en 1m-110cm och vi tränade på 130 med 5-6åringar hur lätt som helst utan att varken jag eller min kompis gjort det förrut :)Det finns alltid en miljon åsikter, just i det här fallet påminde det så mycket om mig själv så jag kunde inte hålla tyst :)så lyssna på din egen! Lycka till med hästköpet!

2010-10-25 @ 11:55:22
URL: http://victoriaarvidsson.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Jag letar ju själv ponny, så tkr ponny så att vi kan få ihop lag osv ;) Själv tycker jag ponny har mer personlighet och roligare att tävla mot folk i samma ålder :)

2010-10-27 @ 19:44:53
URL: http://alexisen.blogg.se/
Postat av: NellieB

Ja tycker de e som natt och dag. Stor skillnad på ponny å häst. Men klart ja e en liten skit oxå =D

2010-11-01 @ 22:40:17
URL: http://nellieberntsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback