Houdini

Håller på för fullt för att få Houdini fit for fight ;) Tycker redan han har blivit liiite smalare! :) Och från och med idag har jag bestämt att vi ska börja gå mera! Nu ikväll gick vi (jag och houdini) fram och tillbaka till stora vägen. det tog ungefär 40 min så den "rundan" ska vi börja gå nu två gånger om dagen :) (kanske inte blir två gånger om dan varje dag men så gott det går ;)

Då tror jag att han kommer bli jättefin :) + att han får annan motion oxå såklart! Då blir det ju mindre ätar-tid oxå så det blir två flugor i en smäll x) hihi.

idag har jag altså jobbat Houdini lite från marken i paddocken, håller på att lära han att hoow betyder stanna och lite så. Han var ganska duktig ;) Sen gick jag med han nu ikväll oxå.

När vi gick iväg så gick vi förbi en tom hage, och när vi kom tillbaka så var det två hästar där, :) jättstora var dom när jag kom där med lille Houdini ;) Men en av hästarnas grimma hade åkt över ena örat på den så jag försökte rätta till det, men det gick inte så bra med en liten nyfiken ponny på ena sidan staketet och två stora nyfikna hästar på andra sidan ;) så jag fick gå och binda fast Dini i en stolpe så att jag skulle kunna rätta till grimman. Då gick det bättre :) ( om ni undrar varför jag gick fram och rättade till grimman var för att den satt så dåligt att om hästen skulle klia sej eller nåt skulle den nog ha fastnat) Så jag kände att jag gjorde nåt bra idag! haha! x)

bloglovin

Kommentarer
Postat av: Matilda

SV: Ja det är det!!

2010-06-12 @ 23:03:25
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Hanna

Allt bra? Ngn plan för dagen??

2010-06-13 @ 15:42:34
URL: http://hannisfoto.blogg.se/
Postat av: Sara

fin blogg!:D

2010-06-13 @ 18:10:26
URL: http://hastbloggeen.blogg.se/
Postat av: Rosanna Zimdahl

sv mm:(

2010-06-13 @ 21:34:56
URL: http://hastdiggaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback