Possan!

Har ju varit hos Lollo idag och jag red Possan!  :) Gick ganksa bra, för att vara första ggn. Hon bidde lite irreterad när hon hade fått skritta fram och jag krävde lite av henne ;) Ville bara springa ifår att jobba verkade det som! ;) Men hon är tacksam så efter ett tag ville hon jobba, men hon tycket att det va jättejobbigt! xD I galoppen (spec) går hon på tre spår, ganska typiskt araber har jag märkt ;) men med mycket jobb kommer det nog att gå bra! :D Så till juni så kommer det nog att bli bra! :) Så nu längtar jag till juni och SM! :) Jag ska ju ta fälttävlanskortet osså men det är väl inga problem  ;)

Lollo red Nowa samtidigt, engelskt. Hon tycker att hon är skitdålig på det, så jag höll lite lektion och sen satt jag upp lite på henne oxå. :) Hon va jobbigare än Possa. Då det va svårare att få henne i en bra takt och tempo - hon ville antingen springa iväg el. nästan stanna! xD Men det gick oxå efter ett litet tag, så är väl nöjd med det! :)

Lollo och jag har klippt ihop en lite film oxå, vet att jag sitter i stolsits men det är sadelns fel!! :o Red lite barbacka och satt jag inte alls  så! ;)


bloglovin

Kommentarer
Postat av: Kristina Warg

Läs min blogg: http://kristinawarg.blogg.se/ :D

2010-01-23 @ 12:58:07
URL: http://kristinawarg.blogg.se/
Postat av: Elin

Fin häst :)

2010-01-23 @ 18:45:23
URL: http://elinpamlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback