Klippa igen!

Gomorron bloggen!
Idag är det värsta sommar här! :) Bara -2°!! :D Ska kolla vad det ska bli för väder i veckan om det inte blir allt för kallt hade jag tänkt klippa hästarna idag, om mamma hinner hem, tror inte att hon vill att vi klipper när inte hon är hemma! ;) Hade tänkt klippa mer på Mowitz hals, men inte riktigt helt upp för han har inget vinterhalstäcke så han kanske fryser? Men han har en lös hals som vi kan sätta på! :) Men den har typ bara 100gram fyllning så vi får se! får rådgöra lite med mamma och josse! ;)
Mozart tror jag att vi helklipper nu. Han ska ju tränas hårt nu och komma i form så då är det lika bra att ta av allt!  :)
Mamma kommmer hem idag med sadeln!!! :D Hoppas bara att den passar! :) om dom hinner hem ska vi pröva den idag hoppas jag, eller så kanske vi ska åka till Lotte så att hon får titta på den.
bloglovin

Kommentarer
Postat av: En isprinsessa

Sv: Ja nu är det nästan som att det är sommar när det är -2 grader hihi :)

2010-01-10 @ 08:49:24
URL: http://enisprinsessa.blogg.se/
Postat av: Erika

Fin blogg! Här har vi det också bara -1 ute :p

2010-01-10 @ 10:03:06
URL: http://thoressons.blogg.se/
Postat av: Sara - Gotlandsryttaren

sv; Det behövs inte men om du vill så, du får göra som du vill :) Du kan läsa på designadinblogg.se om du behöver hjälp, om din mor inte hjälpt dej än alltså ;)

2010-01-10 @ 12:03:55
URL: http://gotlandsryttaren.blogg.se/
Postat av: Sara - Gotlandsryttaren

sv; Okej :) Det behövs inte så mycket, en centimeter smalare kanske :) Vet inte om min är lagom heller men det visar sej väl ^^

2010-01-10 @ 12:43:23
URL: http://gotlandsryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback