Fredag, Lördag, Söndag

I fredags red jag Mozart. Vi markarbetade hemma och hoppade vattenmatta och vaxduk ;) Det va jätteläskigt tyckte Mozart men han hoppade dom i alla fall, fjantponny! Men det gick relativt bra, hoppade liten serie med först ett galoppsprång och sen tre till vattenmattan. Tyckte han skätte det bra!

på Lördagen fick han vila, det regnade jättemycket på em och på fm orkade jag inte x) haha bra va? Men han skulle faktiskt vila så det gjorde ju inget!

Igår åkte vi till Gark och markarbetade/dressyrade. Red barbacka, kom på att det var väldigt vänge sen jag gjorde det på honom. (Mozart då) Vi gjorde lite skänkelvikningar först och i början gick det väl kanske inte så värst bra, har slarvat med det så han har blivit sämre på det nu.. :S Men efter en liten stund gick det bättre och i galoppen var det ganska bra i ena varvet :) Helt Ok i andra, men han rann iväg lite.
Sen gjorde vi en liten markarbets övning med 1 bom i varje "hörn" som vi la en volt runt, det var inga problem så gjorde inte det så mycket ;) Sen hoppade vi ett litet kryss på mitten oxå och då rann han lätt iväg när han landade i högergalopp, så det fick bli lite jobb men det gick finfint med med sen :)

bloglovin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback