longering

Idag vilade Mowitz och Mozart.

Men gick ut och longerade Houdini lite i paddocken. Inte så hårt för det är jätteblött där så det blev bara skritt och trav-övergångar. Men han va duktig och gick helt OK utan inspänningar (bara i grimma). Vi hade lite svårt att byta varv, han blev lite rädd för pisken när jag bytte hand och hade det framför honom. Får jobba lite på det ;)

Har mockat vinterhagen idag oxå, sen gjorde vi iordning på gården så att hästarna kan stå ute och äta på morronen. Nu ska Mozart stå i stora somarhagen och äte sin frukost, Houdini i paddocken och mowitz uppe på gården. Dom får all sin frukost individuellt och Mozart får ganska mycket mat så han måste ha typ en och en halv timme för att hinna äta upp, o nu när det är ganska fint väder så är det ju jättetråkigt att dom måste stå inne hela tiden! Så det blir jättebra nu tror jag, då kan dom stå så när dom får em hö oxå.

Hur får era hästar sin mat? Inne, ute, enskillt eller i grupp? :)



fick önskemål om mera bilder! Så här kommer en bild på Houdini förra (förrförra??) sommaren! :D Nu har ban bara liite mera päls x)
bloglovin

Kommentarer
Postat av: Hanna<3

så söt :D

2010-04-11 @ 00:45:00
URL: http://hannabresellss.blogg.se/
Postat av: Ronja

Dom får frukost och lunch ute, och går in runt 6, halv 7 tiden (nu när det inte blir mörkt så tidigt) och får en tuss hö och betfor, sen får dom kvällsmaten senare :)

2010-04-11 @ 18:18:50
URL: http://rovardottiir.blogg.se/
Postat av: johanna

så fin ! =)

2010-04-12 @ 18:28:20
URL: http://miioominmiioo.blogg.se/
Postat av: alexandra

han är hur söt som helst :D

2010-04-18 @ 21:41:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback